FIATOM SE ZABIO U ZID I OKRENUO NA KROV: Vozač (47) preminuo, automobil je u potpunosti izgorio

Na cesti prema Jadriji kraj Vodica u noći na subotu došlo je do teške prometne nesreće.

Policija je u 3.27 sati dobila dojavu da je jedno vozilo okrenuto na krov i da gori.

Iz vozila je izvučena jedna muška osoba za koju je Hitna pomoć konstatirala smrt.

Policija je nakon završetka očevida objavila više detalja.

“U prometnoj nesreći koja se jutros oko 3.20 sati dogodila na lokalnoj cesti prema Jadriji, smrtno je stradao 47-godišnjak.



Do prometne nesreće je došlo kad se 47-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Fiat šibenskih registarskih oznaka, krećući se lokalnom cestom u smjeru Jadrije i dolaskom do raskrižja s mjestom Bogdanovići, na ravnom dijelu ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega u zanošenju automobilom prelazi u prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera.

Nakon toga osobnim automobilom izlijeće van kolnika, udara u kameni suhozid, od kojeg se odbija, a automobil se višestruko prevrće i zaustavlja van kolnika okrenut na krov. Policijski službenici su po dolasku na mjesto događaja izvukli vozača iz automobila, s obzirom je automobil počeo gorjeti, a dolaskom Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt vozača. Automobil je u potpunosti izgorio.

O navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku”, objavila je policija šibensko-kninska.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI