EVO ŠTO SE DOGODILO U HNB-u: Zaposlenik je bio pod utjecajem alkohola, u stanju dezorijentiranosti opalio metak da izađe

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Nakon burne noći u Hrvatskoj narodnoj banci, utvrđeno je kako je zaposlenik bio pod utjecajem alkohola kada je pao sa stepenica i teško se ozlijedio, saznaje Dnevnik.hr.

“Riječ je o zaposleniku trgovačkog društva koji obavlja poslove u banci. Još uvijek se utvrđuju sve okolnosti koje su prethodile tom događaju”, kazali su iz Policijske uprave zagrebačke.

“U noći sa 6. na 7. srpnja zaštitar, zaposlenik AKD-Zaštite d.o.o., vanjski suradnik Hrvatske narodne banke, pao je na unutarnjem stepeništu glavne zgrade HNB-a tijekom noćnog obilaska prostorija. Pad je rezultirao teškom tjelesnom ozljedom (frakturom lubanje), a naknadno je kod njega utvrđena i povišena razina alkohola u krvi. Prilikom pada je izgubio mobitel i karticu za kontrolu prolaza unutar HNB-a te je u stanju dezorijentiranosti i u pokušaju da izađe iz zatvorenog prostora više puta pokušao otvoriti vrata i nakon nekog vremena opalio jedan metak iz službenog pištolja u bravu na vratima”, poručili su iz HNB-a.

“Ostali vanjski suradnici odmah su reagirali te pozvali nadležne službe – hitnu pomoć, policiju i službenike Ravnateljstva civilne zaštite, Sektora za inspekcijske poslove, Inspekcije za privatnu zaštitu i detektivske poslove. Zaposlenik AKD-Zaštite d.o.o. je hospitaliziran i u stabilnom je stanju”, poručili su.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI