EVO GA OPET I NAJAVLJUJE NOVI POHOD: ‘Tko dođe dobit će besplatno crnu majicu, moramo se usprotivi veličanju četničkih zločina’

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Predsjednik Autohtone hrvatske stranke prava Dražen Keleminec, putem medija je odaslao “pohod na krvavi Srb”.

“Hrvatice i Hrvati, branitelji i dragovoljci Domovinskog rata pozivamo Vas da se zajedno protivimo veličanju četničkih zločina i veličanje srpske agresije na Hrvatsku u krvavom Srbu”, stoji u priopćenju AHSP-a.

U dopisu Keleminec naglašava: “Pošto smo javno okupljanje prijavili prije Milorada Pupavca on tih dana u skladu sa Zakonom RH ne može i neće moći održati proslavu četničkog klanja Hrvata! Policija nema pravo kršiti Zakon RH zbog Pupavca, a u slučaju kršenja veliku odgovornost snosit će Andrej Plenković, Davor Božinović, policija i mediji koji podržavaju proslave četničkog klanja Hrvata! Zapamtite ovo jako dobro !!!!!”, trijumfalno poručuje Keleminec.

Priopćenjem se referira na riječi Milorada Pupovca o tome da “ustaše ne bi smjele doći u Srb”: “Naći ćemo načina kako. Tko dođe u Bruvno i u Krvavi Srb dobit će besplatno crnu majicu”, napisao je.

Podsjetimo, Dražen Keleminec sa svojim istomišljenicima svake godine tradicionalno izaziva incidente na obljetnici “Dana ustanka u Srbu”, praznika koji se u Hrvatskoj slavio do stjecanja neovisnosti, kada je zamijenjen lipanjskim obilježavanjem Dana antifašističke borbe.



Tako je lani danima hodao po Srbu, pa je zbog prijave o uznemiravanju uhićen čak dva puta. Konačan ishod je bio takav da je dan prije obljetnice Dana ustanka – izbačen je iz Srba.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI