EKSKLUZIVNO! POSJETIO PRETUČENOG MLADIĆA, PA POTRESAO OBJAVOM: ‘Živi od 1.800 kn sa ocem šećerašem. Majka ga je napustila’

Vukovarac Branimir Mirković koji trenutačno radi u Kaštelama, napravio je korak više od masovne podrške Facebook korisnika koja je upućena brutalno pretučenom mladiću, a o čemu svjedoči jeziv video zlostavljanja koji je šokirao Hrvatsku.

Branimir je, doznajemo iz prve ruke, osobno posjetio Lovru i njegovog oca kako bi im uručio pomoć.

“Tragedija moga grada naučila me na suosjećanje”

“Dolazim iz grada koji nas je učinio ranjivijima kada su u pitanju ljudske tragedije. Točnije, iz grada koji pamti koliko je u određenom trenutku konkretna pomoć bila značajna, a moralna podrška beskorisna”, kazao nam je Branimir koji je susret sa Lovrom i njegovim ocem opisao u objavi.

“Nakon nemilih scena gdje su ‘junačine’ odlučile pokazati svoje mišiće na dečku s posebnim potrebama, odlučio sam posjetiti malog Lovru i njegovog oca, iskazati im podršku i uručiti skroman i prigodan poklon, kao i svoj kontakt broj za što god da zatreba. Lovre je predivno i skromno dijete i drago mi je da sam stekao novog prijatelja.



Mučan život Lovre i njegova oca

Lovrin otac je kronični šećeraš koji se već godinama sam brine o malom Lovri jer ga je žena napustila. Žive od 1800 kn očeve mirovine u trošnoj kući. Svi koji imaju volju i želju pomoć na bilo koji način za sada to mogu pozivom na ovaj kontakt dok se ne otvori broj žiro računa: 091 503 5545, Adresa: Bijaćka 38, Kaštel Štafilić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI