EKONOMSKA KATASTROFA ILI SAMO SUROVA REALNOST! Prvi put u povijesti Srbija će imati veći BDP od Hrvatske!

Foto: Pixsell/7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 30. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte kako se premijer Andrej Plenković hrani na godišnjem odmoru. Njegov ljetni meni čine salata od hobotnice, učkarska skuta, juneći carpaccio, ravioli punjeni istarskom skutom, janjeći kotleti, obrazi boškarina, škampi na buzaru i ćevapi.

Doznajte sve tajne Kolindine borbe za šeficu NATO-a. Markel ju podržava zbog Bidena, BiH i Engleska lobiraju protiv nje, a problem joj je i odnos s Putinom.

Osječki župan koristi krizu u DP-u i privlači desnicu! Thompsonov koncert u Našicama novi je Anušićev trijumf.

Tjednik piše o političkom moralu ministra Olega Butkovića. Jesu li pristupne ceste Pelješkog mosta razlog za ostavku?



Marko Rudela, iseljenik iz SAD-a tvrdi: HDZ u Americi više ne postoji, za naše loše odnose kriv je i Šušak.

Čitajte sve o ekonomskoj katastrofi. Pri put u povijesti Srbija će imati veći BDP od Hrvatske.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI