DVOSTRUKI ŽIVOT OCA MONSTRUMA: Novac trošio na prostitutke, družio se s manekenkama, posjećivao astrologe i tarot majstore

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Austrijanac Harald Kopitz koji je hrvatsku javnost zgrozio ubojstvom svoje troje djece u Hrvatskoj je godinama prisutan kao poduzetnik.

Još 2006. prvi je put Kopit upisan u zagrebački Trgovački registar, u to je doba, daleko od očiju javnosti direktorsku poziciju u VB Leasingu preuzeo od svojeg sunarodnjaka Waltera Schindeckera iz Salzburga.

Još je bio prijavljen u Austriji, gdje je živio u modernoj zgradi u kojoj inače žive imućni Bečani.

Možda ponajviše o njegovom tadašnjem životnom stilu govori to što je živio u stanu čiji kvadrat stoji preko 6000 eura. Godinama nakon toga, odnosno krajem 2016. godine Kopitz širi svoje poslovanje po Zagrebu pa opet od Schindeckera preuzima Pet Plus Leasing postajući direktor svih podružnica VB Leasinga u Hrvatskoj. Oni koji su ga tijekom godina imali prilike upoznati, šokirani su Kopitzovim činom te kažu kako je on inače djelovao kao smiren čovjek.

No sve upućuje na to da je taj smireni čovjek vodio dvostruki život, navodno je bio sklon konzumaciji droge, a osim toga uživao je u hedonizmu, taj životni stil mnogi smatraju razlogom radi kojega se našao u financijskim problemima, jer je kako se tvrdi dobar dio svojih primanja trošio na prostitutke. Primanja u Hrvatskoj nije iskoristio za kupnju nekretnine, u Mlinovima je naime bio podstanar, a od tamo je vodio svoju privatnu tvrtku Kopitz Adriatic Investment.



Često se Austrijanac vodio savjetnima astrologa i raznih tarot majstorica koje je navodno posjećivao, a u Hrvatskoj se družio s mladim manekenkama, navodno je jedna od njih i njegova bivša djevojka koja ga je ostavila kada je uvidjela da je ostao bez novca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI