DVA MJESECA OD NESTANKA: Iz zagrebačke policije potvrdili da i dalje tragaju za Marijanom iz Big Brothera

Foto: Cropix

Pobjednica Big Brothera, Marijana Seifert, nestala je prije tri mjeseca kada se udaljila s kućne adrese u Zagrebu. Prolaznici su na Mostu mladosti pronašli njezine dokumente i mobitel, za njom su u Savi tragali i ronioci, ali nikakav daljnji trag nije pronađen. Policija je upitana tragaju li i dalje za Marijanom.

“Što se tiče nestalih osoba i potrage za nestalim osobama ono što vam možemo reći je to da ako se osoba nalazi u evidenciji nestalih osoba to znači da i dalje tragamo za njom. Ne možemo ulaziti u detalje potrage radi zaštite osobe i njene obitelj”, kazali su iz PU zagrebačke za Zagreb info.

Podsjetimo, Marijana je nestala 27. travnja, a njen suprug Karlo nestanak je odmah prijavio policiji. Na Facebook profilu je podijelio informaciju da je nestala u Lastovskoj ulici u kojoj je živjela s obitelji.

U trenutku nestanka bila je odjevena majicu kratkih rukava smeđe boje, crnu sportsku jaku, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetlim tenisicama. Marijana je visoka oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima zelene oči i plavu kosu te posjeduje nekoliko tetovaža na svom tijelu.

Marijana je, inače, pobjednica regionalnog ‘Big Brothera’ koji se održao 2011. godine. Javnosti je poznata po preljubu s Nemešom. Nakon nekog vremena, udala se za Nikolu Nemeševića Nemeša, ali brak nije dugo potrajao.



U 2020. godini vjenčala se u tajnosti za Karla Seiferta s kojim je krajem iste godine dobila sina Aleksandra. Iz prvog braka sa Šibenčaninom Ivanom Čvrljakom, Marijana ima kćer Korinu.

U slučaju da je netko primijetio Marijanu ili posjeduje bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u traganju, može se javiti u najbližu policijsku postaju ili nazvati 192.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI