DRŽE PLENKOVIĆA U ŠACI! ‘Većina u Saboru će imati podršku dok god budemo partnerski surađivali’

Ranko Suvar/Cropix

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik Stranke rada i solidarnosti 365, Milan Bandić, poručio je u ponedjeljak da će njegova stranka podržavati vladajuću većinu u Saboru dok god budu partnerski surađivali s Vladom.

“Vladajuća većina u Saboru imat će većinu dok god budemo partnerski surađivali s Vladom na projektima od interesa za građane Grada Zagreba i Republike Hrvatske”, poručio je gradonačelnik Bandić na konferenciji za novinare. Istaknuo je kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom, jer sve probleme rješavaju “u hodu i bez medija”.

Na upit novinara hoće li Stranka rada i solidarnosti podržati ministra zdravstva Milana Kujundžića protiv kojeg je dio oporbe pokrenuo postupak izglasavanja povjerenja, Bandić je kazao da je to u rukama premijera Andreja Plenkovića. “Nikada nismo stigmatizirali nikoga i pljuvali nikoga”, rekao je. Također, nije želio odgovarati na pitanja o tome koga će njegova stranka poduprijeti na predstojećim predsjedničkim izborima ili, hoće li se on osobno kandidirati. Poručio je samo da će to otkriti krajem rujna.

Bandić je na konferenciji za novinare u prostorijama svoje stranke zaželio i veću govornicu na koju će stati svi mikrofoni medijskih kuća jer, kako je rekao, i američki predsjednik Donald Trump, kada se obraća naciji, nikada ne sjedi, u znak poštovanja prema drugima.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI