DORH PROVODI ISTRAGU NAD 31-GODIŠNJAKOM: Sumnja se da je alatom htio ubiti izvanbračnu suprugu, pretukao ju je i teško ozlijedio

Pixabay/Ilustracija

Županijsko odvjetništvo u Bjelovaru još 15. studenoga donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 31-godišnjaka zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju, objavilo je Državno odvjetništvo.

Sumnja se da je muškarac 13. studenoga u obiteljskoj kući u Siraču pokušao ubiti svoju izvanbračnu suprugu. Par se najprije posvađao, a sumnja se da je potom muškarac prišao ženi prišao u nakani da ju usmrti alatom. Pretukao ju je i teško ozlijedio.

Policija je ranije izvijestila da je 39-godišnju ženu udarao po glavi i tijelu, a naknadno je utvrđeno i da je bio pod utjecajem alkohola.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je predložilo sucu istrage da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ali i opasnosti da bi mogao dovršiti pokušano kazneno djelo ili ponoviti isto.

“Sudac istrage je prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i 15. studenoga donio rješenje kojim je okrivljeniku odredio istražni zatvor po obje navedene osnove”, objavio je DORH.Facebook Comments

Loading...
DIJELI