DOMOVINSKI POKRET REAGIRAO NA NOVI KORAK HDZ-a: ‘Bilo bi pošteno da se napokon outaju i priznaju: MOŽEMO mi to!’

Foto: Facebook/Domovinski pokret

Domovinski pokret je u subotu na svom Facebook profilu reagirao na HDZ-ov program.

“HDZ je danas dobio snažan vjetar u leđa LGBT udruga – zbog programske potpore svim ‘zajednicama obiteljskog života koje se temelje na međusobnoj ljubavi’. Sličnu ljubav Plenkovićevi HDZ-ovci još su ranije iskazivali usvajanjem Istanbulske konvencije, ali i koaliranjem sa SDSS-om – koji se 2013. godine javno pohvalio da su ponosni na rezultate referenduma u nekim selima oko Vukovara, gdje se čak 75 posto lokalnog srpskog pravoslavnog stanovništva, pod utjecajem Pupovčeve partije, izjasnilo PROTIV braka kao zajednice muškarca i žene!”, stoji u objavi.

“Istoj priči sada se pridružuje i MOST, čiji kandidat za splitskog gradonačelnika paradira tribinama u organizaciji lokalne Gay udruge, u društvu budućih koalicijskih partnera…”, nastavlja Domovinski pokret.

“Poveznica svih takvih aktivnosti je političko približavanje ljevici, a ako ih pitamo konkretno, hoće li – nakon još jedne moguće prijevare birača – postizborno svi zajedno koalirati, bilo bi pošteno da se napokon outaju i priznaju: MOŽEMO mi to!”, nadalje ističu na Facebooku.



Podsjetimo, HDZ je u svoj program uvrstio kako je obitelji temeljna jedinica društva, a pritom poštuju “sve zajednice obiteljskog života koje se temelje na međusobnoj ljubavi i brizi”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI