Domovinski pokret pred važnim izborima! Spremni smo voditi domovinu

Facebook Domovinski pokret Split

U Domovinskom pokretu stižu nove promjene. Ovaj put radi o jednom od ogranaka stranke.

Naime raspuštena je podružnica Domovinskog pokreta u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

O svemu su obavjestili na Facebooku.


“Poštovane prijateljice i prijatelji, Odlukom vodstva Domovinskog pokreta raspuštena je podružnica DP-a u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Pripala mi je čast u ovom prijelaznom razdoblju biti povjerenik stranke i organizirati unutarstranačke izbore.Jamčim vam da ćemo nakon provedenih izbora, uz potporu budućeg predsjednika Ivana Penave, biti još jača organizacija.

Domovinski pokret u našoj županiji je preuzeo odgovornost u županijskoj skupštini. Kroz konstruktivan rad pokazat ćemo da smo spremni voditi ne samo našu županiju, već i našu Domovinu.

Pozivam sve članove i simpatizere da prate obavijesti stranke u budućem razdoblju i da sudjeluju u radu!”, objavio je na svojoj Facebook stranici Ivica Primorac.

 

Inače, Ivica Primorac profesor je pedagogije i informatike. Ovaj umirovljeni časnik HV-a, dragovoljac Domovinskog rata i aktivist u referendumskim inicijativama za promjenu izbornog zakona i definiciju braka, do raspuštanja je bio predsjednik solinskog ogranka Domovinskog pokreta i potpredsjednik županijske organizacije DP- SDŽ.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI