DOMOVINSKI POKRET IMA NOVOG ČLANA! Penava i službeno ušao u stranku, očekuje se njegova velika objava

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Domovinski pokret nakon silnih turbulencija ovoga ljeta i odlaska iz stranke osnivača Miroslava Škore danas se pohvalio i jednim novim članom.

Stranka je na svom Facebook svečano objavila:

“Domovinski pokret s ponosom objavljuje da je gradonačelnik Vukovara i naš saborski zastupnik, Ivan Penava, od danas i službeno postao član stranke!

Kao i uvijek do sada, izborni pobjednik s tri osvojena gradonačelnička mandata i čovjek koji je nosio najuspješniju parlamentarnu listu DP-a, prepoznao je politički trenutak i svojim potpisom na pristupnicu Pokreta dao novi vjetar u leđa svim istinskim domoljubima koji vjeruju da je okupljanje i zajedništvo ključ uspjeha u stvaranju bolje Hrvatske.

Dobro nam došao, Ivane!”, napisali su.



Prije nekoliko dana Ivan Penava je u izjavi za N1 najavi moguću kandidaturu a o tome se već i dosta dugo priča i nagađa da bi upravo Penava mogao naslijediti Škoru na mjestu  čelnika DP-a. A hoće li se kandidirati za šefa stranke u koju je upravo ušao, i o tome hoće li biti izabran na to mjesto rekao je da je to ‘pitanje iz domene gatanja’, uskoro će se znati i ta odluka vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI