DOLIJALI NASILNICI S REBRA: Za dvojicom se još traga

U nedjelju rano ujutro dogodio se incident u zagrebačkom KBC-u Rebro. Trojica muškaraca, koji se dovode u vezu s napadom, predana su pritvorskom nadzorniku, objavila je policija.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 21, 20 i 26 godina zbog sumnje da su zajedno počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda na štetu 24-godišnjaka dok je 20-godišnjak osumnjičen da je počinio i kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, također na štetu 24-godišnjaka, objavila je PU zagrebačka.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.


Također, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, podnijeli su i kaznenu prijavu protiv još dvojice muškaraca, 20-godišnjaka i 21-godišnjaka koji su trenutno nedostupni te se za njima intenzivno traga.

Podsjetimo, oko 3 sata u Ulici Mije Kišpatića, na Hitnom prijamu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga, četvorica nepoznatih počinitelja fizički su napala dvojicu muškaraca od 24 i 25 godina.Nakon toga su oštetili i inventar na ulazu u prostoriju Hitnog prijama. Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo.

Dvojica muškaraca od 24 i 25 godina su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI