DOKUMENT ISTINE! U ime Partije: Pogledajte čemu je služio Jasenovac nakon 2. Svjetskog rata!

Edina Zuko/PIXSELL

Ovaj dokument samo potkrepljuje činjenice i hrvatsku istinu istinu koja se desetljećima skrivala vezano za taj logor te razotkriva velikosrpske i komunističke obmane vezano za njega, njegove "stanare" i žrtve za koje se lažima tvrdilo kako su iz vremena vladavine NDH.

 

Iako se jasenovački logor već više od pola stoljeća plasira isključivo “hrvatskom sramotom”, ona nije ništa manja od one partijske, komunističke, koja i dan danas poriče pravu istinu: Logor Jasenovac izvrsno im je poslužio kao tamnica za “nepoćudne Hrvate” koji su tamo prošli sito i rešeto.

Ovaj dokument samo potkrepljuje činjenice i hrvatsku istinu istinu koja se desetljećima skrivala vezano za taj logor te razotkriva velikosrpske i komunističke obmane vezano za njega, njegove “stanare” i žrtve za koje se lažima tvrdilo kako su iz vremena vladavine NDH.

Do njega su upornim istraživanjem došli mr. sc. Blanka Matković i Stipo Pilić te ga objavili u znanstvenom radu o poslijeratnom logoru Jasenovac koji je objavljen u Radovima Zavoda za povijesne znanosti HAZU u Zadru u prosincu 2014.

Dokument iz 1946. godine dokaz je o puštanju izvjesnog Đure na slobodu nakon izdržane dvomjesečne kazne, a posebno je zanimljiva činjenica da Jasenovac koji inače smatraju smrtonosnim logorom, članovi Partije zovu Zavod za prisilni rad – Jasenovac…



screenshoot
screenshoot

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI