ĐOGAŠ SI PROGNOZIRA DOBRE ŠANSE U DRUGOM KRUGU: ‘Ivica Puljak je došao do plafona, HDZ je posebno motiviran’

Foto: Vojko Bašić/Cropix

Kandidat za splitskog gradonačelnika Zoran Đogaš, kojeg podržava HDZ, čestitao je u četvrtak kandidatu Domovinskog pokreta Arisu Zlodri na rezultatu iz prvog kruga.

“Možemo! i Pametno više ne postoje, SDP je potonuo previše nježno i u rukavicama, Most je na prekretnici, napravio je vratolomiju i mislim da su birači to honorirali na svoj način, a jedini koje se drže je HDZ i Aris Zlodre iz Domovinskog pokreta koji je napravio dobar rezultat na čemu mu čestitamo”, izjavio je.

Đogaš ističe kako su mu u drugom krugu šanse vrlo velike. Rekao je kako je Ivica Puljak sa svojim timom “došao do plafona”.

“HDZ je napravio svoje u postocima jako dobro, najbolje ikad, međutim to nije bilo dovoljno. Situacija u kojoj su izbori u ljeto je očito bila planirana, inscenirana i dobar dio ljudi je zaspao. I HDZ je dijelom zaspao, ali sada kada vidimo što se dogodilo mislim da je motivirajuće za sve naše građane i za HDZ posebno”, istaknuo je Đogaš.

“Ja vjerujem u takav Split i takve građane. Vjerujem u veliku većinu. Vjerujem u onih šest koji nisu glasali za ovu opciju. Dakle jedna sedmina jest, svaka čast, ali oni drugih šest nije i tih šest je pun bazen i to je ono na što mi računamo”, nastavio je.Facebook Comments

Loading...
DIJELI