ĐOGAŠ KRITIZIRAO PULJKA: ‘Izgubio je ‘busolu’ jer vrijeđa sve i svakoga, a služi se rječnikom na kojem bi mu i Kerum bio zavidan’

Foto:Screenshot HRT

Nakon Ivice Puljka, javnosti se obratio i nestranački kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita Zoran Đogaš. Rekao je da je Puljak izgubio “busolu” jer vrijeđa sve i svakoga, referirajući se na Puljkov poziv biračima da izađu na izbore kako se grad ne bi vratio “u ruke mafijaša, lopova i kriminalaca”.

“Puljak se služi rječnikom na kojega bi zavidan bio i Željko Kerum. Vrijeđa sve i svakoga, u konfliktu je sa svima i to je nevjerojatno. Drago mi je, ipak, da građani Splita vide sve ovo jer se želi maskirati potpuna nekompetencija i potkapacitiranost za upravljanje gradom, a to je najvažnije u ovoj priči”, rekao je Đogaš u subotu konferencije za novinare na splitskoj Rivi.

Dodao je i kako skrivanje iza skandala otkriva pravu narav i problem.

Govorio je o problemu ne izgradnje biciklističkih staza iako su, u Pujkovom mandatu, bile obećane.

“Puljak je pred prošle izbore obećavao da će u svojem mandatu realizirati barem pet projekata novih biciklističkih staza, i to Poljička, ulica Domovinskog rata, kod Trstenika, lungomare do Stobreča, od Stobreča prema Lovrincu. Obećali su cijeli prsten biciklističkih staza oko Splita. No, to nije uključio u proračun, u njemu je ravno nula kuna za razvoj staza”, istaknuo je Đogaš.



Dodao je kako sve  to “najbolje govori o sposobnosti i stvarnim namjerama bivše vlasti”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI