DODIKU DOBIO KAZNENU PRIJAVU: Zbog korištenja helikoptera u privatne svrhe

Foto: Screenshot

Kao što smo već izvijestili u petak, 20. kolovoza, Milorad Dodik sletio je helikpterom Republike Srpske na stadion hrvatskog nogometnog kluba Zrinjski u Mostaru kako bi otišao na rođendan predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića.

Mnogi Hercegovci su mu to zamjerili budući da je službenim helikopterom sletio na stadion hrvatskog kluba, a istovremeno hrvatskim navijačima u Banja Luci branili šahovnice.

Njegov potez u Banja Luci je protumačen kao vrhunac bahatosti pa je tako dobio i kaznenu prijavu zastupnika u Skupštini Grada Banja Luke i člana odbora PDP-a, Ivana Begića. Prijavu su podnijeli zbog kako kažu, “korištenja helikoptera u privatne svrhe”.

Dragan Čović je 65. rođendan proslavio u četvrtak u Mostaru sa brojnim uglednim uzvanicima.

Begić je naveo da protiv njih podnosi kaznenu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja te da je “njihova bahatost i bezobrazluk prevršila svaku mjeru.”



“Mi, narod Republike Srpske, plaćamo Dodiku vozikanja avionima i helikopterima, da bi on usput izmislivši službeni posjet, išao na zabavu kod svog, isto tako bahatog prijatelja Dragana Čovića”, rekao je Begić.

Dodao je kako Dodik helikopter koristi dok istovremeno zemlju uništavaju suše.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI