DODIK SE PRIPREMIO ZA HIBRIDNI RAT! SARAJEVSKI ANALITIČAR: ‘Zar toga niste svjesni?'(VIDEO)

screenshoot

"Mislim da političari bosanskih Srba nikako ne žele shvatiti i narodu objasniti da 9. siječnja ustvari predstavlja simbol devetosječanjske, preddejtonske, Republike Srpske - zločinačke tvorevine, nelegitimne, pobunjeničke, nelegalne tvorevine za koju je dokazano da je nastala u namjeri da genocidom i etničkim istrebljenjem ukloni nesrbe i proglasi na jednom dijelu teritorije BiH srpsku tapiju", kaže Srđan Šušnica.

Kulturolog Srđan Šušnica tvrdi da je postrojavanje Oružanih snaga Bosne i Hercegovine na obilježavanju Dana RS-a, koji je Ustavni sud Bosne i Hercegovine proglasio neustavnim, simbolički i politički indikativno jer je, prema njemu, 9. siječnja dan državnog udara.

“To je dan kada je jedna garnitura političara bosanskih Srba, vođena kleronacionalističkom politikom, odlučila srušiti ustavni poredak BiH. Mislim da političari bosanskih Srba nikako ne žele shvatiti i narodu objasniti da 9. siječnja ustvari predstavlja simbol devetosječanjske, preddejtonske, Republike Srpske – zločinačke tvorevine, nelegitimne, pobunjeničke, nelegalne tvorevine za koju je dokazano da je nastala u namjeri da genocidom i etničkim istrebljenjem ukloni nesrbe i proglasi na jednom dijelu teritorije BiH srpsku tapiju. To je Dodik i nedavno rekao u svom intervjuu za Kurir”, ističe Šušnica u intervjuu za Al Jazeeru.
On je istaknuo i da se Dodik pripremio za “hibridni rat”, a kako je to objasnio, pogledajte na videu:

Facebook Comments

Loading...
DIJELI