‘DOBROSUSJEDSKI ODNOSI’! Isključili mu struju pa se neovlašteno spojio na električno brojilo svoje susjede

Pixabay

Nevjerojatan slučaj dogodio se u Pakracu kada je 32-godišnja žena mjesecima plaćala visoke račune za struju, a na koncu se ispostavilo da je krivac za to – njezin susjed!

Nakon što su mu početkom godine isključili struju zbog neplaćanja računa, vlasnik stana dosjetio se kako riješiti taj problem i to tako što se neovlašteno spojio na električno brojilo svoje susjede.

Policija je uspjela ući u trag kradljivcu struje, 46-godišnjaku iz Pakraca nakon prijave njegove susjede koja je primijetila da se nešto čudno događa.

“U razdoblju od 9. veljače do 5. srpnja 2022. u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske, 46-godišnjak kojemu je isključena električna energija zbog nepodmirenih dugovanja, neovlašteno se spojio na električno brojilo stana u vlasništvu 32-godišnjakinje i protupravno koristio električnu energiju. Protiv 46-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, objavila je policija.

Kako neslužbeno doznaje portal Danica, ukupna šteta koju je “susjed iz pakla” počinio tim kaznenim djelom iznosi oko 1500 kuna.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI