ĐINĐIĆEV UBOJICA RAZOTKRIVA SVE U NOVOJ KNJIZI: Imenovat će političare i policajce umješane u urotu

Zvezdan Jovanović, zlogasni ubojica bivšeg srpskog premijera zorana Đinđića, napisao je knjigu “Vučje staze” u kojoj će, najavljuje se, imenovati političare iz tadašnje demokratske vlasti i policije, za koje tvrdi da su uključeni u atentat.

Za svoje tvrdnje, kažu izvori, nabavio je i dokumentaciju.

“Zvezdan godinama istražuje sve oko atentata i na kraju je pribavio i službenU dokumentaciju od državnih tijela. Zvezdan slaže pažljivo sve te detalje i kockice, potkrijepljujući ih službenim dokumentima. Koliko znam, nikoga ne štedi od političara, ali im ni ne dodaje“, izjavio je njegov odvjetnik Gradimir Nalić za Kurir.

“On otkriva i neka svoja saznanja koja će podijeliti sa čitateljima. Prema mom mišljenju, koliko sam vidio, on to radi izvanredno, a njegova osobna saznanja ćemo morati svi sačekati”, ispričao je Nalić.

Inače, Zvezdan Jovanović u lišen slobode 2003., a zadnjih deset godina je u najčuvanijem srpskom zatvoru “Alkatrazu”. Osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina zatvora kao neposredni izvršitelj atentata, koji je pucajući iz “heklera” usmrtio premijera i teško ranio njegovog tijelohranitelja Milana Veruovića.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI