DETALJI STRAVIČNOG NAPADA U SESVETAMA: Muškarca (34) su više puta udarili autom, pucali u njega te ga na kraju i pretukli

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je ispitalo mladića (20) te protiv njega pokrenulo istragu zbog sumnji za pokušaj ubojstva.

Riječ je pucnjavi koja se u subotu u 16.35 sati dogodila u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama.

Kako navode u priopćenju, mladića sumnjiče da je s više nepoznatih muškaraca pokušao ubiti muškarca (34).

Tvrde da su ga automobilom pratili dok se nalazio u taksiju te mu prepriječili put pa je izašao iz vozila i trčeći pobjegao prema obližnjem trgovačkom centru, ali su ga napadači nastavili pratiti. Nakon što su ga sustigli, sumnja se, u više navrata su ga udarili vozilom, a zatim je jedan od njih u njega i pucao iz pištolja. Muškarac je pao na tlo, a napadači su ga nastavili udarati po glavi i tijelu te zatim pobjegli. Teško ozlijeđenog muškarca su vozilom Hitne pomoći prevezli u bolnicu.

Županijsko državno odvjetništvo je za mladića zatražilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu prihvatio je prijedlog te mladiću odredio istražni zatvor, zaključuju u priopćenju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI