DETALJI PROMETNE NESREĆE KRAJ VINKOVACA: Pijan i nadrogiran pregazio biciklista koji je imao reflektirajući prsluk

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Na ulazu u Vinkovce iz smjera Županje, u ponedjeljak navečer smrtno je stradao biciklist, a vozač koji je nesreću izazvao, pobjegao je s mjesta nesreće.

Nesretnom 54-godišnjem biciklistu, pred pijanim i drogiranim počiniteljem nažalost nije pomogao ni reflektirajući prsluk.

Naime, očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako nepoznati vozač, krećući se nepoznatim vozilom desnom prometnom trakom državne ceste D-55, nije prilagodio brzinu kretanja gustoći prometa.

Dolaskom pred ulaz u Vinkovce, prednjim desnim dijelom vozila, bez kočenja, naletio je na zadnji dio bicikla kojim je u istom smjeru upravljao 54-godišnjak iz Privlake i pritom imao reflektirajući prsluk. Nakon udara, vozač se bez zaustavljanja radi pružanja pomoći biciklistu, nastavio kretati u smjeru Vinkovaca.

Uslijed posljedica udara, biciklist je preminuo na mjestu događaja.



Policajci su u 22 sata u Vinkovcima pronašli vozilo i muškarca kojeg se sumnjiči da je izazvao prometnu nesreću. Muškarac je uhićen, a vozilo i bicikl prevezeni u prostor policije radi provođenja daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

Vozaču su izmjerili 1,40 promila alkohola u organizmu te drogu amphetamin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI