Dario Zurovec: Za daljnje političko djelovanje mi želimo ostati u centru

Nakon što gradonačelnik Svete Nedelje i novi saborski zastupnik stranke Fokus Dario Zurovec nije ušao u klub zastupnika sa koalicijskim partnerima Dalijom Orešković iz Stranke s imenom i prezimenom i Marijanom Puljak iz stranke Pametno, došlo je do bure reakcija u javnosti.

Sam Zurovec je na svojoj Facebook stranici reagirao na cijelu situaciju.

“Ne uzbuđujem se previše, ali vidim da je uzelo maha pa evo samo kratko da reagiram i odgovorim na pitanje čiji sam igrač. Jednostavno je: ja sam igrač građana koji su mi dali povjerenje na ovim izborima.
Govorili su svašta i za mene kad sam se kandidirao za gradonačelnika Svete Nedelje pa sam u samo tri godine pokazao rezultate, a i opet ću stati pred svoje građane uskoro na lokalnim izborima.
FOKUS je oporbena stranka, jednako kao i partneri s kojima smo zajednički izašli na izbore, no za daljnje političko djelovanje mi želimo ostati u centru. Između tehničkih prednosti koje donosi klub i dosljednosti u zagovaranju politika izabrali smo ovo drugo. Smatram da se i bez kluba mogu jasno zalagati za prije svega porezno i regulatorno rasterećenje, efikasnost i transparentnost te jačanje gospodarstva.
Evo već ste dosad na primjeru Svete Nedelje mogli vidjeti da smo u svemu ovome konkretni, brzi i odlučni. Usput rečeno, i u SvetojNedelji smo na kontra strani od HDZ-a”, piše Zubovec u svojoj objavi.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI