Dario Juričan počinje s prikazivanjem edukativnih filmova s uputama kako krasti na You Tubeu

Foto: Damjan Tadic/Cropix

U ova teška vremena treba se pripremiti za ona vedra koja dolaze – blagoslovljena vremena krađe i korupcije! U dvotjednom ritmu narodu ću pokloniti edukativne filmove s uputama: kako krasti! – najavio je Dario Juričan, bivši predsjednički kandidat, koji je svojedobno promijenio ime u Milan Bandić, a sada se potpisuje kao gradonačelnik svemira. U njegovoj objavi stoji:

“U srijedu, 8. travnja izaći će prva epizoda edukativnog serijala Idemo krast! Prva epizoda zove se #Bundekfest i tematizira Uskokovu optužnicu za “delanje” Bandićevih pajdi oko festivala Bundekfest 2014. i Adventa 2013.

Cilj serijala je da se mali korumpirani čovjek dodatno educira kako krasti! Prvu epizodu posvećujem kinu Europa kojeg je bez pravog plana zatvorio rezač etiketa Milan Bandić, najveća štetočina u gradu Zagrebu, uz partnere koji ga podupiru – HDZ i premijer Andrej Plenković. Svakako ne treba zaboraviti ni ulogu nečinitelja i političke niškoristi: Davora Bernardića zvanog Jazavac i Zvane Brumnića zvanog Heroj.

Osmi travnja izabran je kao datum prikazivanja prve epizode jer je na taj dan 1925. otvoreno kino Europa. Kino Europa sretan ti 95. rođendan!”

Teaser za prvu epizodu može se naći na: https://youtu.be/DYSDBbPLk2I



Facebook Comments

Loading...
DIJELI