Đapić ima poruku za Pupovca: SDSS-u stiže kraj?

screenshot, youtube

Nakon što je danas u Saboru Milorad Pupovac rekao za kolegu iz SDSS-a Vojislava Stanimirovića: “Ako je on ratni zločinac, od danas i mene smatrajte ratnim zločincem. Ja sam ratni zločinac, pozivam DORH da čuje što sam rekao. Bit ću u klubu zločinaca koji se bore protiv mržnje”, reagirala je stranka Desno.

Njihovo priopćenje, koje potpisuje predsjednik stranke Anto Đapić, prenosimo u cijelosti:

“Milorad Pupovac u Saboru viče da je ratni zločinac.

Pupovčeva izjava, izgovorena ne bez državno nadmoćnog ponosa, u srcu hrvatske državnosti, zadnja je kap na godinama prepunu čašu otrova u krvotoku hrvatskog naroda.

Biti zločinac protiv hrvatske nacionalne slobode, kakav god društveni i politički jadnik bio taj koji se ponosi s tim, postalo je profitabilno zanimanje u Hrvatskoj.Tko je taj čovjek koji izaziva hrvatski narod gromkom izjavom da je ratni zločinac?

Politička šaka jada, društveni i politički jadnik koji uživa privremene benefite urušavanja hrvatske državnosti, jednake kakve su uživali Milan Babić pa se suočen se nečašću toga što je radio objesio uz pokajničko pismo hrvatskom narodu, ili Mile Martić, koji je u svojoj zločinačkoj naravi i ljudskoj tuposti, završio prezren od svojih nalogodavaca u kaznionicama Europe. To je političar Pupovac.

Ništa drugo.

Sva njegova demonstracija javne moći ovisi od nemoći hrvatske države, koja je zastrašujuća kad joj takva šaka jada može za govornicom suverena vikati s ponosom da je ratni zločinac protiv hrvatskog naroda. Umjesto da s dugogodišnje robije viče kroz prozore s rešetkama, što ga volja.

Mi u DESNO poručujemo hrvatskom narodu da takve poruke neće još dugo slušati i da će Pupovac prije bilo koga u Hrvatskoj, s cijelom svojom strankom i institucijama Srba koje baštine ratni zločin protiv hrvatskog naroda, vrlo brzo dobiti državnu potvrdu da je politički zločinac uz priličnu sigurnost potvrđivanja zločinstva u mnogo čemu, te da nikome neće nakon njega pasti na pamet hvaliti se zločinom protiv hrvatskog naroda. Njegova sudbina bit će ubrzo, ne uzor, nego pouka cijeloj Hrvatskoj, ali i Srbiji. Hrvatski narod je jedina stalnost, kao što je i naša pobjeda nad ‘pupovcima’, a državne garniture su jako prolazne. Tko misli, zna što mu DESNO poručuje, nikako ne bez uporišta. Devedeset prve nismo imali uporišta, pa smo slomili golemu moć, danas imamo sve a nasuprot sebe šaku zločinačkog jada, koga ćemo rado i službeno proglasiti zločinom i zločincima”, stoji u priopćenju.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI