DAN ŽALOSTI U DUBROVNIKU: U utorak će zastave biti na pola koplja

Foto: Facebook/Foto: Dusko Marusic / CROPIX

Grad Dubrovnik priopćio je kako gradonačelnik Mato Franković proglasio Dan žalosti u utorak, 2. kolovoza povodom pogibije vatrogasca Gorana Komlenca.

“Zastave Republike Hrvatske, Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika bit će istaknute na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost”, stoji u priopćenju Grada Dubrovnika.

“Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost svoje programe prilagodit će obilježavanju Dana žalosti, osobito na način da će emitirati programe koji po svojoj naravi odgovaraju obilježavanju tog dana. Pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužne su obavljati svoje poslovanje primjereno Danu žalosti, a tog se dana neće održavati zabavne priredbe”, dodaju.

“Komemoracija za Gorana Komlenca održat će se u utorak, 2. kolovoza u 17 sati u prostorima JVP ‘Dubrovački vatrogasci’ – ispostava Orašac. Posljednji ispraćaj bit će na groblju Sv. Đurđa u Orašcu u 19 sati”, zaključuju.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI