DALIJA OREŠKOVIĆ POSRAMILA MILANOVIĆA I PLENKOVIĆA: ‘Ovo je svađa dva napuhana ega, muškaraca u krizi srednjih godina i identiteta’

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Saborska zastupnica stranke Centar Dalija Orešković komentirala je uhićenje bivše ministrice Gabrijele Žalac.

Rekla je da nije toliko iznenađena uhićenjem koliko “načinom na koji Andrej Plenković na ovo reagira”, objavio je N1.

“U svojoj bahatoj maniri negira težinu ovog slučaja. Sve više se otkriva gdje je ključna razlika HDZ-a Ive Sanader i HDZ-a Andreja Plenkovića danas i očito je samo u tome da je Sanader izvlačio novac samo iz hrvatskog proračuna, a HDZ Andreja Plenkovića koristi za to i hrvatski i europski novac. I druga bitna, ujedno poražavajuća činjenica je da se u vrijeme Ive Sanadera s teškim korupcijama i aferama naš sustav znao boriti i nositi, očito su sada domaće institucije oslabljene, eutanizirane pa se visoke korupcije ni ne usude dotaknuti”, rekla je Dalija Orešković.

Naglasila je kako HDZ negira afere kada su njihovi članovi u pitanju.

“Ne vidim da se ništa spektakularno dogodilo bilo kome od njih. Kad god su velike afere, HDZ zbije redove i na svoje ne daju”, istaknula je saborska zastupnica.



Osvrnula se i na prepucavanja Milanovića i Plenkovića te naglasila kako “ne vidi da je zasad ugrožena nacionalna sigurnost”.

“Čini mi se da je ovo svađa dva napuhana ega, muškaraca u krizi srednjih godina i identiteta”, zaključila je Dalija Orešković.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI