ĐAKIĆ UZVRATIO MILANOVIĆU: ‘Takav čovjek u našem današnjem društvu demokracije i uvažavanja postaje nemoralna hulja. I politički nitkov’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović je prije dva dana HDZ-ovog saborskog zastupnika i šefa HVIDR-e Josipa Đakića nazvao propalicom.

Đakić mu očito nije želio ostati dužan pa je danas napokon odgovorio na predsjednikovo prozivanje.

“Onaj koji mene bezobzirno vrijeđa i ponižava, zato što sam odbio njegov prijem, morao bi znati da je ponos ratnika, odlikovanog s 11 medalja i odličja, dijametralno suprotan od pojma dezertera, kršitelja Ustava, nepoštovatelja zakona, čovjeka koji ismijava i zanemaruje nacionalne blagdane te poganskim i bezobraznim rječnikom, neprimjerenim instituciji predsjednika, vrijeđa i proziva sve i svakoga. Takav čovjek u našem današnjem društvu demokracije i uvažavanja postaje nemoralna hulja. I politički nitkov”, oštro je kazao Đakić za Večernji list.

Sukob je počeo nakon što je Đakić objavio da se neće odazvati pozivu i svečanom prijemu za umirovljene časnike kojeg je na kninskoj tvrđavi priredio predsjednik Milanović.

“Neću prisustvovati prijemu s obzirom na sve što se događalo i ono što ne priliči predsjedniku države. Mislim da su one notorne gluposti koje se valjaju javnom scenom apsolutno nedopustive. Takav čovjek nema koga primati”, rekao je tada Đakić.



Predsjednik je kasnije na novinarski upit kako komentira Đakićev bojkot odgovorio:

“Đakić je nitko i ništa. Đakić nije general, on je propalica i saborski zastupnik. Baš propalica.”

Nakon ovoga očekujemo, poznavajući predsjednika, njegov novi odgovor.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI