CURE GROZNI DETALJI STRAŠNOG SLUČAJA IZ PULE: Roditelji preminulog tinejdžera članovi sekte? Jedan detalj je posebno zanimljiv

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Pu istarska objavila je da se prije dva dana dogodila velika tragedija  kada je u bolnici na reanimaciji preminuo 15-godišnji dječak. Provedeno je krim istraživanje u Puli te se utvrdila sumnja u dvije osobe da su počinili kazneno djelo povrede djetetovih prava.

Riječ je o 45-godišnjoj hrvatskoj državljanki i 42-godišnjem hrvatskom državljaninu.

Kako su priopćili iz policije, 29. rujna su zaprimili dojavu iz pulske bolnice da je u poslijepodnevnim satima preminulo dijete. Još se točno ne zna od čega je dijete preminulo no pulska Hitna pomoć još nikad nije vidjela ovakav slučaj i bili su užasnuti satima nakon toga, prenosi Jutarnji list.

Roditelji su privedeni pritvorskom nadzorniku i čekaju ispitivanje u Županijskom državnom odvjetništvu. Majka je dovedena na ispitivanje 10-ak minuta prije 17 sati, a nakon nje ispitat će i oca.

Kako javlja Jutarnji list, roditelji dječaka su članovi sekte Hare Krišna i već im je umrlo jedno dijete koje se utopilo na području Križevačko – koprivničke županije. Radilo se o nesretnom slučaju zbog kojeg im Centar za socijalnu skrb oduzeo troje malodobne djece koji su sada na privremenoj skrbi.



Hitna pomoć pozvana je u zadnji tren i dječaku nije bilo spasa. Ravnateljica pulske Opće bolnice Irena Hrstić Jutarnjem je potvrdila da je dijete reanimirano u kolima Hitne pomoći.

“Na tren se uspostavio puls, ali nažalost dijete ipak nismo uspjeli spasiti”, kazala je Hrstić.

Neslužbeno se doznaje kako je 15-godišnjak u posljednja tri mjeseca znatno oslabio, izgubio kilograme, no roditelji ga, neovisno o tome, nisu odveli k liječniku sve dok mu se stanje nije znatno pogoršalo.

“Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u poslijepodnevnim satima, privedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske”, stoji u priopćenju Istarske policije.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI