CURE DETALJI EKSPLOZIJE U SPLITU: Svi tragovi zasad vode do zločinačke organizacije

Foto: Ilustracija

Nakon što je policija objavila kako je došlo do eksplozije u splitskom fast foodu, počela je istraga o povezanosti eksplozije s obračunima unutar splitskog krim miljea, piše Slobodna Dalmacija.

Za organizaciju se najviše čulo početkom veljače ove godine kada je ubijen Petar Vuknić, 41-godišnjak koji je postao poznat široj javnosti kao član zločinačke organizacije Željka Rajića.

Poveznica je činjenica da je Vuknićev ubojica Dragomir Petrović zvani Buvel, 50-godišnjak iz Trolokava, a njegova supruga je navedena kao osoba ovlaštena za zastupanje u tvrtci “Auguri j.d.o.o.” pod koju spada navedeni fast food objekt te u istom objektu i radi. Splitska policija je u srijedu tijekom jutra provodila očevid i izuzimala tragove unutar kioska koji bi im trebali pomoći utvrditi tko je bacio eksplozivnu napravu u unutrašnjost objekta na Splitu 3.

Podsjetimo, Petrovića se osnovano sumnjiči da je u 3. veljače ove godine telefonom namamio Vuknića da se nađu ispred hotela na Žnjanu te su sjeli u vozilo marke Smart. Vozili su se do područja Malačka kod Kaštel Starog te je tijekom vožnje Petrović hicem iz pištolja zasad nepoznate marke pogodio Vuknića u tijelo. Ovaj je ubrzo preminuo, a Petrović je njegovo tijelo izbacio iz vozila na predjelu Malačka i odvezao se “Smartom” natrag u Split.

Petrović se policiji sam predao i to nakon što je bio prijavljen i njegov i Vuknićev nestanak te im je nakon uhićenja priznao ubojstvo i rekao mjesto gdje je bacio tijelo. Pojasnio je i da se s pokojnim Vuknićem sastao kako bi ga pitao tko je podmetnuo požar u garaži na Pujankama početkom prosinca prošle godine kada je izgorjelo ili oštećeno 11 automobila i devet motocikala među kojima je bio i automobil marke Golf u vlasništvu Petrovićeve supruge.Facebook Comments

Loading...
DIJELI