ĆORIĆ SJETNO ODLAZI S MINISTARSKE POZICIJE: ‘Sve najbolje o Filipoviću, njegov trud i entuzijazam pridonijet će radu Vlade’

Screenshot/N1

Uoči sjednice Vlade, ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić odgovarao je na pitanja novinara, koja su se uglavnom ticala njegova odlaska s ministarske pozicije, objavio je N1.

“Dojmovi su dobri, pet i pol sjajnih godina raznih iskustava. O gospodinu Filipoviću mogu reći sve najbolje, vjerujem da će entuzijazam, trud i energija koje će uložiti u svoj posao učiniti da da svoj doprinos u Vladi”, rekao je Ćorić.

Na upit o tome kad počinje raditi u HNB-u, kratko je odgovorio: “O tom, potom”.

“Prestanak rada u Vladi donosi i promjenu okolnosti. Ekonomski fakultet u Zagrebu je moja baza”, naglasio je.

Uskoro bivši ministar rekao je kako su mu “osjećaji podijeljeni”.“U Vladi ostavljam ekipu, društvo s kojima sam 5 i pol godina dijelio i dobre i loše okolnosti, čitav niz trenutaka koji su egzogeno utjecali na naš rad, od covid-krize, potresa, krize Agrokora… Sve su to situacije koje su utjecale na okolnosti u kojima smo funkcionirali. Stekao sam tu i prijatelje i naravno da se u takvim situacijama kad napuštate ekipu ne osjećate najbolje”, naglasio je Ćorić.

Dodao je kako će “s guštom” pratiti rad Vlade i svojih uskoro bivših kolega.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI