CIRKUS U SABORU! Prkačin zagrmio s govornice: ‘Slušaj, nakazo jedna’

Foto: Screenshot

Saborski zastupnik Ante Prkačin tijekom govora u Hrvatskom saboru zastupnici Urši Raukar rekao je kako je nakaza.

U govoru je komentirao istup zastupnice Raukar o migrantima, koja je izrazila nezadovoljstvo što se ukrajinski izbjeglice tretiraju drugačije od migranata iz Afganistana, Sirije i drugih zemalja, piše Jutarnji list.

Započeo ga je kratkim spominjanjem Zdravka Marića pa je nastavio riječima ‘gospođa Urša Raukar, meni inače simpatična zastupnica‘…

“Možemo li drugačije tretirati one na čijim licima vidimo mržnju i agresivnost, uspoređivati vojno sposobne muškarce i nesretni narod koji bježi od rata. Nađite mi jednog hrvatskog vojnika koji kuka nad sudbinom afganistanskih izbjeglica. Zbog njih kukaju oni koji su navijali za Srbe i Jugoslavene dok su se s njima tukli”, govorio je Prkačin u ime Kluba zastupnika Domovinskog pokreta, spomenuvši pritom i Josipa Broza Tita.

Na te riječi Raukar mu je svog mjesta ‘Sram te bilo‘ što je razbjesnilo Prkačina.



“Slušaj nakazo jedna, koliko te Bog unakazio tjelesno, toliko ti je i glavu”, zagrmio je Prkačin s govornice ne birajući riječi.

Reiner mu je potom dao opomenu upozorivši ga da ne može tako govoriti, ali je opomenuo i Uršu Raukar poručivši joj da ne može sa svog mjesta dovikivati drugima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI