Butković: Moje ministarstvo je preveliko za spajanje s drugima. Nacionalne manjine bit će zastupljene na nekim funkcijama

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković izajvio je u srijedu da će premijer odlučiti o tome hoće li ostati na ministarskoj poziciji u novoj Vladi, te da je njegovo ministarstvo već spojeno i preveliko za spajanje s drugim ministarstvima.

“To će predsjednik Vlade odlučit, on je izbornik, tko će ostati, tko ide”, kazao je Butković uoči užeg kabineta Vlade upitan hoće li ostati na ministarskoj poziciji.

Butković je na pitanje spaja li se njegovo ministarstvo s drugima, s obzriom na najavljeno smanjenje broja ministarstava, kazao da su oni već spojeni.

“A s čim, kad je preveliko, mi smo već spojeni”, poručio je.

Rekao je i da će se razgovarati o tome tko će biti na ministarskim pozicijama, jer sada ima i drugih stvari na dnevnom redu, dodavši da nema informaciju tko bi od predstavnika nacionalnih manjina dobio poziciju u novoj Vladi.“Međutim, da će nacionalne manjine biti zastupljene negdje na nekim funkcijama, to da”, izjavio je.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI