Bulj zagrmio na vladajuće: ‘Nečuveno je da četnički šegrt zločinca Šešelja dva dana nakon obljetnice pada Vukovara dolazi u Hrvatsku!’

Patrik Macek/PIXSELL

U Saboru je danas ponovo bilo burno, a ovog puta, zaiskrilo je između saborskog zastupnika Mosta NL, Mire Bulja, i predsjedavajućeg Gordana Jandrokovića, a sukob je završio tako što je Bulj ovog puta (nakon Pernara i Marasa), bio udaljen iz sabornice. Točnije, udaljio se sam, jer kako nam je kazao u razgovoru kroz šalu “nema njih dovoljno da mene izbace”. No, šalu na stranu. Bulj je nakon što mu je predsjedavajući oduzeo pravo govora na čak dva dana, dostojanstveno napustio svoje radno mjesto, iako i dalje tvrdi kako je bio u pravu kada je Jandrokoviću prigovorio.

Zaiskrilo je opet oko iznajmljivanja Hrvatskog Sabora za potrebe skupa EPP-a. Naime, Bulj je prije četiri dana uputio u proceduru zaključak, kojim se povlači odluka o iznajmljivanju sabornice Europskoj pučkoj stranci.

“UPUTIO SAM U PROCEDURU ZAKLJUČAK KOJIM SE POVLAČI ODLUKA O IZNAJMLJIVANJU SABORNICE EUROPSKOJ PUČKOJ STRANCI U KOJOJ JE I ČETNIK ALEKSANDAR VUČIĆ I FAŠIST ANTONIO TAJANI

Predsjedništvo Hrvatskog sabora je donijelo odluku o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa Europske pučke stranke, s obrazloženjem predsjednika Hrvatskog sabora kako je to dosadašnja uobičajena praksa i u ostalim zemljama Europske unije.

Budući se pokazalo da je to presedan, jer niti jedna druga članica Europske unije takvu odluku nije donijela, tražim u što kraćem roku raspravu i odluku Hrvatskog sabora da se sabornica neće iznajmiti za potrebe kongresa Europske pučke stranke”, napisao je saborski zastupnik još neki dan na svojem Facebooku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI