BULJ SRDIT I LJUT: Vladajuće usporedio s mafijom iz ‘Kuma’! Ovo je galopirajuća diktatura, Pleković je Putin na kvadrat’

Foto: Screenshot N1

Mostov saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj komentirao je odluku Ustavnog suda koji je zaključio da referendumska pitanja iz dviju Mostovih inicijativa o ukidanju covid-potvrda i “stožerokracije” nisu u skladu s Ustavom.

Ustavni sud je ukinuo Ustav, Ovo je katastrofa, skandalozno, ovo je diktatura. 400 tisuća ljudi pljunuli su u lice. Kao da Branko Bačić i Vladmir Šeks govore iz njega”, rekao je Miro Bulj  u jednom dahu i nastavio:

“Ustavni sud je danas ukinuo Ustav, a doći će vrijeme kada će narod ukinuti Ustavni sud. Ustavni sud je političko tijelo, produžena ruka Plenkovića i HDZ-a. Ovo je sramota”, kazao je Bulj za N1.

Dodao je kako je Ustavni sud napravio diktaturu u korist Plenkovića. Bulj kaže da je vladajuća kamarila kao mafija u “Kumu”

“Ovo više nije puzajuća diktatura, ovo je galopirajuća diktatura. Pleković je Putin na kvadrat”, ustvrdio je zastupnik Mosta.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI