BULJ SLIJEDI PRIMJER PRIMOŠTENA I NE ŽELI COVID POTVRDE! ‘Usluge gradske uprave mogu koristiti baš svi, bez iznimke’

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Stipe Petrina i općina Primošten neće sutra krenuti u odluku prema kojoj će covid-potvrde ili negativan test biti obvezni u javnim i državnim službama. To su iz općine Primošten objasnili time kako nisu zaprimili nikakav protokol ili uputa o načinu postupanja.

Slično će napraviti i sinjski gradonačelnik Miro Bulj.

Unatoč uvođenju covid-potvrda u sve državne i javne službe, gradonačelnik Sinja Miro Bulj obavijestio je kako će usluge gradske uprave Grada Sinja moći koristiti svi, bez ograničenja.

“Upravo sam kao gradonačelnik Grada Sinja obavijestio svoje sugrađane kako će usluge gradske uprave Grada Sinja i od sutra moći koristiti svi, bez ograničenja, a isto sam preporučio tvrtkama i ustanovama u vlasništvu i suvlasništvu Grada Sinja.

Gradska uprava Grada Sinja neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode nego će svima izaći u susret pod jednakim uvjetima”, napisao je Bulj.



“Gradska uprava Grada Sinja neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode nego će svima izaći u susret pod jednakim uvjetima, prenio je Most izjavu na Twitteru.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI