BULJ OGORČENO I LJUTITO! ‘Šugavac, četnik početnik Šešeljev diže optužnice protiv hrvatskih pilota zbog veličanstvene Oluje’

Screenshot/N1

Hrvatski sabor u srijedu je nastavio svoju 11. sjednicu raspravom o Prijedlogu poticanja ulaganja. Olakšanja o kojima će parlament raspravljati, potahnuti su izvanrednim okolnostima koje je skrivila pandemija koronavirusa, time otežavši realizaciju projekata. Riječ je o Vladinom prijedlogu za koji je Sabor prošlog petka odobrio hitni postupak.

U uvodnom govoru MOST-ov Miro Bulj govorio je o slučaju Franak.

“Narode, Europski sud je presudio u korist banaka. Konverzije koje su napravljene strane banke neće vratiti jer Hrvatska i Hrvatska narodna banka nisu stale iza svojih građana. Ali Europski sud je za istu ovu stvar za građane Poljske i Mađarske donio pozitivno mišljenje. Je li ovo sluganska Vlada koja gmiže pred svakim, a pakosti svome narodu?”, upitao je Bulj.

Nakon toga dotaknuo se poljoprivrede.

“Poljoprivredno zemljište moći će kupiti stranci! Mađar u Hrvatskoj moći će kupiti zemljište, ali Hrvat u Mađarskoj neće. Tamo je proveden referendum i narod je rekao ‘nema prodaje svetinje’!”, naglasio je.Potom je prešao na vanjsku politiku.

“Prema Hrvatima u BiH gmižu mali miševi, a u Bruxellesu se bahate predvodnici rata u Ukrajini. Zaštiti građane? To ne. Kako u BiH, tako i u Srbiji. U ovom slučaju i pilote gdje četnik, šugavac, četnik početnik Šešeljev diže optužnice protiv hrvatskih pilota zbog veličanstvene Oluje. Čista kao suza i legitimno pravo vojnika”, rekao je Bulj.

Dodao je kako se nitko nije sastao u Povjerenstvu za praćenje Republike Srpske u pristupanju EU.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI