BULJ NAJAVIO ODLAZAK PREKO GRANICE? Zgrožen potezom hrvatskog veleposlanika u Beogradu: ‘Četniku Vučiću drže ljestve’!

Patrik Macek/PIXSELL

Nižu se i dalje brojne reakcije nakon strašnih prijetnji upućenih Hrvatima u Vojvodini i Demokratskom savezu Hrvata u Vojvodini iza kojih su izostale osude srbijanskih vlasti.

O svemu se oglasio i zastupnik Mosta Miro Bulj koji je oštro kritizirao hrvatskog veleposlanika u Beogradu koji je danas s gradonačelnikom Beograda sadio drvca.

Bulj se oglasio na Facebooku porukom kako je takvo što neprimjereno u trenutku dok nitko nije stao u zaštitu Hrvata u Vojvodini.

“Nakon što su Hrvati ostali bez predstavnika u skupštini Vojvodine i Srbije sada su ih i nadležne institucije zaboravile. Vlada Andreja Plenkovića šuti i drži ljestve četniku Vučiću u potpunom uništenju HRVATSKOG NARODA u Srbiji. Dok Vučić briše svaki trag Hrvatima, HRVATSKI VELEPOSLANIK zajedno s gradonačelnikom Beograda u Beogradu sudjeluje u akciji sadnje crnogorice pod nazivom ‘Drvo za Beograd’. Nasmijemo dopustiti Aleksandru Vučiću, četničkom šegrtu Vojislava Šešelja da izbriše svaki trag HRVATSKOM NAROD u Vojvodini. Sunarodnjaci vidimo se uskoro u Vojvodini”, napisao je Bulj na Facebooku.



U međuvremenu oglasio se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je kazao u intervjuu za Tv Pink kako ne razumijem čemu su Hrvati pisali prosvjednu notu te da počinitelj nije Srbin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI