BULJ DOBIO OPTUŽNI PRIJEDLOG: ‘Bio sam na policiji, nitko neće staviti Sinj u žicu!’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Splitsko-dalmatinska policija provela je istragu uoči i na dan održavanja 306. Sinjske alke zbog kršenja epidemioloških mjera.

Kriminalistička istraga je još uvijek u tijeku.

“Da, bio sam na policiji i dao svoj iskaz. Dobio sam Optužni prijedlog, ali nisam ni vidio što sve u njemu piše. Ja i dalje inzistiram na popuštanju mjera kako bi naši ugostitelji mogli zaraditi za svoj kruh i da nam mladi ne odlaze preko granice u noćni izlazak, u Livno, i ugrožavaju sebe i druge u prometu”, rekao je sinjski gradonačelnik Miro Bulj za 24sata.


“Na Alki je bilo 5000 ljudi, tu su bili naši brojni gosti iz drugih zemalja, sve je prošlo u pjesmi i veselju. Ponosan sam na svoje sugrađane, a sada nam dolazi i proslava Velike Gospe. Mogu samo reći da nitko neće staviti Sinj u žicu”, poručio je Bulj.

Policija je provela istragu uoči i na dan održavanja 306. Sinjske alke zbog kršenja epidemioloških mjera.Istraga je obuhvatila i samog Bulja koji danima poziva Nacionalni stožer civilne zaštite da ugostiteljima dozvoli duže radno vrijeme, no nisu udovoljili njegovim željama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI