BUĐENJE NARODA U MAĐARSKOJ Orban izbacuje sve Soroseve nevladine udruge iz zemlje!

Mađari su ponosni jer ne služe nego vladaju svojom zemljom!

Viktor Orban još je krajem prošle godine najavio revoluciju po pitanju multimilijardera Georgea Sorosa koji se poput pijavice preko svojih udruga uvlači u svaku zemlju radeći pomutnju i kaos, te najavio izbacivanje svih nevladinih udruga i organizacija Georgea Sorosa iz zemlje. Tom je najavom oduševio vlastiti narod ali i dobar dio Europe kojoj se na spomen Sorosa i njegovih masonskih pipaka (udruga) diže kosa na glavi! Jer Soros je odavno raskrinkan kao onaj koji ruši temelje i tradiciju Europe u korist Novog svjetskog poretka.

‘Mađarska će upotrijebiti ‘sve raspoložive alate’ da izbace financijera brojnih nevladinih organizacija Georga Sorosa. Smatramo da te nevladine udruge ‘služe globalnim kapitalistima i tražimo političku korektnost na račun nacionalnih interesa’, rekao je Szilard Nemeth, potpredsjednik Fidesza. “Osjećamo da postoji prilika za to, zbog međunarodnih okolnosti, prije svega izbora Trumpa“, rekao je Nemeth, a prenosi Bloomberg.

Naime, Viktor Orban prvi je europski lider koji je dao potporu Donaldu Trumpu, ali i prvi europski lider koji je započeo antiglobalističku kampanju u svojoj zemlji zbog čega je na svoj rad navukao bijes globalista i međunarodne zajednice koja ga je optužila da je – diktator. Orban je takva zastrašivanja samo ignorirao te je nastavio braniti svoju zemlju od stranih utjecaja i ucjenjivanja a i prvi je koji je potpuno raskrinkao Georgea Sorosa javno rekavši da je upravo on organizirao i financirao migrantski egzodus naroda s Bliskog istoka u Europu.

Orban je s odlukom izbacivanja Georgea Sorosa i njegovih udruga koje u svakoj zemlji zagovaraju agendu globalizma i masonske ideje ‘kontrole stanovništva’ i uništavanja jedinstvenosti kršćanske Europe, mudro pričekao inauguraciju Donalda Trumpa koji je također milijardera Sorosa raskrinkao rekavši da je on dio ‘globalne strukture moći koja je odgovorna za ekonomske odluke koje pljačkaju radničku klasu, otimaju bogatstva od vlastite zemlje i stavljaju novac u džepove nekolicine velikih korporacija i političkih subjekata’.

Orban će tako ovim potezom učiniti veliku stvar za svoju domovinu i otvoreno će se suprotstaviti manipulacijama i plaćenoj propagandi milijardera koji preko spomenutih udruga čini kaos u svakoj zemlji, i time će opet pokazati kako se svjesno i odgovorno vodi državu i vlastiti narod štiteći njegovu samostalnost! Svi oni političari uključujući i hrvatske koji vode slugansku politiku prihvaćajući baš svaku agendu Sorosa i drugih demoniziranih manijaka s milijunima u džepovima, reći će za njega da je diktator a svoje će narode štiti tako da će nas u potpunosti razvlastiti, uništiti, i predati samostalnos država članica u njihove ruke – ako ih ne zaustavimo, naravno!



Facebook Comments

Loading...
DIJELI