‘BRZINOM MUNJE’ RASPRODANE KARTE NA LETOVIMA IZ RUSIJE? Nakon što je Putin naredio hitnu mobilizaciju 300.000 pričuvnika

Pixabay

Nakon što je u srijedu ruski predsjednik Vladimir Putin naredio hitnu djelomičnu mobilizaciju 300 tisuća pričuvnika, brzo su se rasprodale karte na letovima iz Rusije, objavio je Reuters.

Ministar obrane Sergej Šojgu rekao je da će poziv biti ograničen na one s vojnim iskustvom, te da studenti i oni koji su služili samo vojni rok neće biti pozivani.

Unatoč tome, veliki je skok u pretraživanjima za Aviasales, jednu od najpopularnijih ruskih web stranica za kupnju karata za letove.

Prema podacima Aviasalesa, izravni letovi iz Moskve za Istanbul u Turskoj i Erevan u Armeniji, oba odredišta koja Rusima omogućuju ulazak bez vize već su rasprodani.

Neke linije s međuslijetanjem, uključujući one od Moskve do Tbilisija, također nisu bile dostupne. Cijene najjeftinijih letova od ruskog glavnog grada do Dubaija iznose više od 300.000 rubalja ili 37.000 kuna što je znatno iznad prosječne mjesečne plaće.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI