Brutalno iskrena ispovijest radnika HŽ-a: ‘Radim 40 godina i nikada nije bilo gore. Nakotilo se u upravi uhljeba’

Wikipedija

Sram ga je, kako kaže, kao starog željezničara u što se HŽ pretvorio

Pod normalno je postalo izražavti nezadovoljstvo korisnika Hrvatskih željeznica te se ništa ne mijenja po tom pitanju. Najgore od svega je što su putnici smatrali kako njima smeta nepravda dok se putem Facebooka nije oglasio i jedan od zaposlenih u HŽ-u te s javnosti podijelio mišljenje o stanju nekad i danas.

“Na željeznici radim 40 godina i nikada nije bilo gore. Nakotilo se u upravi uhljeba da više disati ne možemo a već ugrožavaju i sigurnost prometa. Barem da ništa ne rade nego silom žele opravdati svoje postojanje pa izmišljaju poslove koje mi moramo raditi da bi oni nešto mogli kontrolirati jer oni su KONTROLORI, a ne izvršioci. Cirkus nastane kad je više kontrolora nego izvršioca a to je slučaj na HŽ”, piše gospodin koji radi na nadzoru pruge.

Sram ga je, kako kaže, kao starog željezničara u što se HŽ pretvorio.

“Mene kao starog željezničara je sramota svega ovog a najviše tog što smo se prije 35-40 godina od Vinkovaca do Zagreba vozili 2,5 da danas 4 sata. Mislim da vam je sad jasnije i zbog čega. Kad vam ponovno kasni vlak onda ne proklinjite nas jadnike što vidite uz prugu nego kravataše u Zagrebu u Žutoj zgradi što su prvi puta vidjeli vlak kad su došli iz svoga kamenjara u glavni grad i odmah nam postali šefovi”, zaključio je.

Facebook Commentsloading...
Loading...
DIJELI