Brutalna paljba po Beljaku zbog twitta o Titu: Pronašli su što je zajedničko Kreši i Brozu

screenshot

Sinoćnje sučeljavanje čelnika dviju najvećih stranaka u Hrvatskoj, Andreja Plenkovića i Davora Bernardića zapamćeno je i po pitanju Damire Gregoret ‘Tuđman ili Tito’, te Bernardićevog brzog odgovora bez treptaja oka: ‘Tito’

Čelnik HSS-a Krešo Beljak, osjetio je potrebu i sam se očitovati po tom pitanju, te je na svom Facebook profilu odgovorio kao i njegov koalicijski partner i time izazvao lavinu komentara.

Već na Twitteru počeli su mu odgovarati:

”2020 je… dosta više sa obojicom u pm” i ‘Vi si sami zakucavate čavle u lijes, na jeftinim populističkim pitanjima za koja i malo dijete zna da se tako ne odgovara’, a potom se rasprava prelila i na Facebook.

Doista, nije bolest sve što boli’, napisao je korisnik Facebooka uz screenshoot objave čelnika HSS-a Kreše Beljaka na Twitteru.



”To su maniri dijaboličnog manijaka. Stipa Radić i Antun Radić se okreću u grobu od političkog djelovanja tog očito nastranog lika koji veliča zločinca koji je izgnao i fizički likvidirao HSS-ovce i koji je de facto uništio HSS.
Njemu i Titu je zajednička crta da su uništili HSS.”, komentirao je drugi korisnik Facebooka.

”Njemu je Tito vjerojatno ispred Radića”, te ”Strpati u zatvor poradi širenja mržnje i veličanja zločinca”, nastavili su komentirati ostali korisnici ove društvene mreže, a jedan korisnik je postavio i pitanje: ”Je li mu netko rekao tko je Stjepan Radić?!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI