Brkić izrazio žaljenje što se predizborna kampanja manje vodila u sklopu HDZ-a, a više u medijima

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a Milijan Brkić rekao je da na unutarstranačkim izborima u nedjelju očekuje promjenu u HDZ-u, a Branko Bačić, koji se kandidira za istu dužnost ispred “Odvažno za Hrvatsku”, pozvao je HDZ-ovce da “u paketu” podrže taj tim, prenosi N1.

Sutrašnji unutarstranački izbori bit će održani uz poštivanje svih preporuka Stožera za civilnu zaštitu, rekao je Brkić.

U izjavi za novinare u Zagrebu, Brkić je ustvrdio da duboko vjeruje u članstvo, njihovu emociju i razum te da će izabrati Opciju za promjene koje će HDZ povesti prema pobjedi na parlamentarnim izborima.


Istaknuo je i kako bi više volio da se predizborna kampanja vodila u sklopu HDZ-a, a manje u medijima budući da je riječ o unutarstranačkim izborima, no, dodao je da razumije interes medija.

Također, više bi volio da su svi zajedno predstavili svoje programe po županijskim organizacijama i da izborne rezultate čekaju zajedno u središnjici, a ne svatko u svom stožeru.Predstavnik tima “Odvažno za Hrvatsku” Branko Bačić izvijestio je da su prostorije središnjeg izbornog povjerenstva pripremljene te da su članovi biračkih odbora upoznati s načinim kako provoditi izbore pa očekuje da će sve proći u najboljem redu.

Članstvo je pozvao da “u paketu” glasuju za njihovu opciju.

S kampanjom je zadovoljan jer su predstavili viziju HDZ-a za četiri godine, ali i stranačke smjernice na parlamentarnim izborima.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI