BRAVO! ORBAN ODUŠEVIO ‘Nedopustivo je ubijanje kršćana usred Europe za vrijeme Božića!’

Upitan što misli o ideji Angele Merkel da zabrani javno nošenje burke u Njemačkoj, Orban se obrušio licimjerje keje je potpuno nejasno - prvo im dopuste da dođu, a onda im brane da nose što žele?!

Viktor Orban ponovno je pokazao da je jedan od rijetkih trijeznih političara koji shvaćaju da je ovo što se u Europi događa posve nenormalno ali ponajviše planski učinjeno.

‘Nedopustivo je da usred Europe, kršćani bivaju ubijani usred božićnih blagdana. Očito je da, u slučaju imigracije, ništa neće moći ostati kao prije’ rekao je Orban a prenosi Visegradpost.com. Tom je izjavom očekivano oduševio Europu. No, Orban je nastavio: ‘Bruxelles se mora promijeniti, imigranti koji su u Europu ušli ilegalno moraju biti deportirani, granice moraju biti zaštićene, a priljev imigranata zaustavljen.’ Također, dodaje  da je berlinski napad ponovno dokazao da je ‘integracija ne-europskih imigranata u Europi bila očiti promašaj. To narušava samopouzdanje zapadnog svijeta. Ekonomski pad, kriminal, terorizam, imigracija, neodlučnost i neiskrenost, to su problemi na koje zapadni vođe nemaju odgovor.’

Nadalje Orban u želji da probudi što više ljudi apelira da je vrijeme da se što više europskih naroda pobuni protv Vlasti koja uopće ne sluša vapaje svoga naroda.

‘Prošle godine nitko nije očekivao da će Velika Britanija izaći iz Europske Unije, te da će Amerikanci odbaciti Clintonov klan. Nadam se da će se takav trend nastaviti i u 2017. godini, stoga kažem da će 2017. biti godina pobune protiv vlasti’.

Upitan što misli o ideji Angele Merkel da zabrani javno nošenje burke u Njemačkoj, Orban se obrušio licimjernost takvih političara koja je potpuno nejasna.



‘Zapanjen sam tom liberalnom logikom, pozivaju ljude u svoju zemlju, a onda im ne dopuštaju da nose što žele, to mi je teško za razumijeti. Puno je časnije reći ljudima ‘ne, ne želimo vas ovdje, ostanite vani, jer predviđamo probleme koji će uslijediti. Ako je netko moj gost, kažem mu, ti si slobodan čovjek, oblači se kako god hoćeš dokle god poštuješ naše zakon’, rekao je Orban i proniknuo u srž obmane Angele Merkel čija politika do temelja uništava kršćansku Europu, a sada u tolikoj mjeri da pokušava diktaturomn izbrisati one odluke koje su bile pogrešne ali i namjerne. Zbog toga Orban završava upozoravajući: Njemačke vlasti ovakvim potezima i dalje mažu oči javnosti’!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI