‘BRAVO LIČKA LEGENDO’: Pa tko bi rekao! Nekad su ga zvali ‘najpopularnijim Vladinim bilderom’, a danas plijeni pažnju isklesanim torzom

Foto: Facebook

Hrvatskom saborskom zastupniku Darku Milinović nije bilo drago kad su ga 2009. godine snimili bez majice, no Milinović si je dao truda, zbog čega su ga ubrzo počeli zvati ‘najpopularnijim Vladinim bilderom’. Danas se u 58. godini može ponositi  zavidnom formom, što je otkrio na nedavnim fotografijama.

“Barem dva puta tjedno odem u teretanu, preko vikenda igram mali nogomet s dečkima. Imam spravu za vježbanje i u stanu u Zagrebu”, otkrio je 2010. godine dobrano nabildani Darko Milinović za Globus, koji je tad obnašao funkciju ministra zdravstva.

Tvrdio je tad da ne koristi proteine, a u jednom je trenutku mogao dizati utege od 140 kilograma.

Zanimljivo, tad je na poboljšanje  fizičke spreme nagovarao kolege iz tadašnje Vlade, i to bivšeg ministra Šukera i Čobankovića. “Borim se stalno sa Šukerom, ne samo za proračun, nego i za njegovu fizičku spremu. Čobija sam uspio nagovoriti da smanji pušenje. A i Šuker me poslušao, sada puno hoda i smršavio je. Ja ih stalno zezam da bi se trebali malo zategnuti”, izjavio je tad Milinović.

Kazao je tako i da bi pristao biti maneken za promidžbu rekreativno-sportskog turizma, a što je dobro prezentirao i na nedavnim fotografijama.



 

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI