BRANITELJI, STOJIĆ VAS POZIVA! ‘Stvarali ste ovu zemlju, dođite 2. 5. na veliki prosvjed!’

Facebook

"Dragi moj branitelji, vi koji ste stvarali ovu zemlju koju su izdajnici opljačkaIi i prodali, dođite 2.svibnja u deset sati prijepodne na Markov trg na prosvjed. Ja, Gordan Stojić sve vas pozivam", stoji u pozivu

Hrvatski novinar Gordan Stojić ne želi ostati na riječima, “ratovati” na tipkovnici i pritom nemoćno promatrati socijalnu nepravdu i ugrozu najosjetljivijih slojeva hrvatskoga društva. Stoga gorljivo poziva na veliki prosvjed koji će se dogoditi u Zagrebu 2. svibnja, a ako je suditi po komentarima i dijeljenjima njegovih poziva, ovaj bi prosvjed mogao biti “jedan od onih”:

“Pozivam vas već danas, oštećene, blokirane, ovršene, da svi dignemo glavu. Ne postoji isprika za nedjelovanje, ne postoji izlika za kukavičluk, nema nekih drugih koji će odraditi ono što mi nismo. Pozivam prijatelje koji prate moje objave, branitelje jer znam da me neki od njih iznimno cijene. Svi smo mi žrtve nakaznog, nehumanog, prevarantskog, psihopatskog i pljačkaškog sustava u kojem je samo njima dobro. Promijenimo to”, kazao je Stojić, a onda se u novom pozivu obratio hrvatskim braniteljima koje izuzetno cijeni i na koje naročito računa:

“Iznimno sam počašćen što mi se telefonom javio jedan pravi, veliki i hrabri ratnik koji je prošao pet godina borbe i u njima izgubio svakog drugog suborca. Pita čovjek da smije Ii doći na prosvjed. Ma što ti je čovječe, kažem ja, pa ti meni činiš čast svojim dolaskom. Dragi moj branitelji, vi koji ste stvarali ovu zemlju koju su izdajnici opljačkali i prodali, dođite 2.svibnja u deset sati prijepodne na Trg sv. Marka na prosvjed. Ja, Gordan Stojić sve vas pozivam. Volio bih da vas pozivam na pučku veselicu gdje se jede, pije ili pjeva. Nažalost, zovem vas da bismo digli gas protiv nepravde, pljačke, poniženja cijelog jednog naroda, nepotizma, klijentelizma onih kojima je do nas i Hrvatske najmanje stalo, a dobili su sve uzevši nama.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI