BOŽO, OVO JE DNO DNA: U predizbornoj kampanji iskoristio bolesnike, među njima i djeca!

Facebook

Ovaj potez Bože Galića izazvao je lavinu gnjeva nakon što je župan na svom profilu uz ovaj sporazum objavio i mnoštvo fotografija na kojima se grli i rukuje s teško bolesnim ljudima, invalidima u kolicima i oboljelom djecom, svi redom odjevenim u njegove majice

Od kada je svijeta i vijeka, u predizbornim se danima poseže za svim mogućim sredstvima kako bi se odnijela pobjeda i sjelo na politički tron.

Najnoviji primjer da se sredstva ne biraju je potez Vukovarsko – srijemskog župana Bože Galića (HDZ) koji je u utrci za novim mandatom priliku da poveća broj svog biračkog tijela vidio i najranjivijoj skupini – bolesnim invalidima među kojima su i djeca.

božo tekst 2

S majicama na kojima je otiskano “Naš Božo”, Galić se dosjetio uputiti u prostorije Udruge za osobe s invaliditetom “Bubamara” Vinkovci.  Tamo je upriličeno potpisivanje Partnerskog sporazuma za izgradnju BUBA BARa u Vinkovcima, kao jednog od oblika socijalnog poduzetništva u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ovaj potez Bože Galića izazvao je lavinu gnjeva nakon što je župan na svom profilu uz ovaj sporazum objavio i mnoštvo fotografija na kojima se grli i rukuje s teško bolesnim ljudima, invalidima u kolicima i oboljelom djecom, svi redom obučenim u njegove majice. Kišu ogorčenih i osuđujućih komentara, župan je revno obrisao, ali je fotografije svog “novog, biračkog tijela” – ostavio. Najzanimljiviji su hesteagovi kojima je župan potkrijepio objavu i fotografije: #NašBožo, #BiramBožu, #Bubamarci…



božo tekst

Facebook Comments

Loading...
DIJELI