BOŽINOVIĆEV NAJTEŽI PORAZ: Hrvatska je prva država u Eu-u koja dobiva nadzor nad postupanjem policije na granicama prema migrantima

Uz to što već više od godinu dana rukovodi Nacionalnim stožerom baveći se pandemijom koronavirusa, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović mjesecima muku muči sa stranim medijima koji svako malo prozovu hrvatsku pograničnu policiju zbog navodnog nasilja nad migrantima.

Sve te napise iz policije su demantirali, nastojeći osporiti i videouretke i fotografije koje su kružile europskim medijima.

Uvijek je Božinović jasno i bez uvijanja stajao na stranu ljudi kojima je nadređen naglašavajući da su hrvatski policajci čuvari europske granice.

Više čitajte u tiskanom izdanju 7 Dnevno.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.



PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI