BIVŠI VOĐA BBB-a U OBRANI MOSTA: ‘S obzirom na sve činjenice, razvalili su!’

Jurica Galoic/PIXSELL

"Ako gledate, Most na listama gotovo uvijek stoji sam, ko neki revolveraš u vesternu", istaknuo je Bauer

“27, 25, 23, 16, 13, 12, 12, 12, 12… ne to nisu ajkjuovi slučajno odabranih gostiju Kerumovog stožera, to su Mostovi rezultati za županice i župane. I ima toga još”, započeo je svoj pozitivno konotiran Facebook komentar o izbornim rezultatima Mosta bivši vođa BBB-ovaca, danas jedan od suvlasnika PR agencije Grizli komunikacije, Thomas Bauer.

Prema Baueru, Mostovci su na ovim lokalnim izborima “rasturili”, a to je i potkrijepio u svojem statusu koji prenosimo:

“Isto tako u mnogim gradovima i općinama gdje do jučer nisu postojali, sada imaju super rezultate, a i većina toga što su imali je obranjeno i to premoćno.

Jer Most je unatoč nevještom izbjegavanju nekih da to priznaju, jučerašnje izbore razvalio s obzirom na sve činjenice. A činjenica je da Most na nacionalnoj sceni postoji godinu i pol i da se stranka namjerno nije htjela širit poput šumskog požara kada su joj se kao političkim hitu nudili svi, već rasti polako, organski, na zdravim temeljima. Isto tako, zbog svih okolnosti, nije bilo niti vremena za mnoge stvari.

Most ne samo da se dva puta odrekao fotelja pokazavši da prvo dolazi obraz, nego Most i u rastu ne želi prečice. Najlakše je podržat nekog krimosa ili složit koaliciju s 14 stranaka pa se kurčit rezultatom.



Ako gledate, Most na listama gotovo uvijek stoji sam, ko neki revolveraš u vesternu, na prašnjavoj glavnoj ulici i ne je*e živu silu, staje na megdan, pa kaj bude.

Također, usporedite Most sa Živim zidom kojeg zlikovci u medijima štede i navijaju da ga po nacionalnoj popularnosti pretekne jer znaju da su šarlatani s kojima će se lako obračunat, pa ćete vidjet koliko je ovaj rezultat Mosta velik. Ili favorizirano Pametno koje je skoro pa nestalo, osim na lokalnoj razini gdje doduše treba Puljakici i stranci iskreno čestitat jer su u Splitu bili dobri i šteta da nemamo fajt Kerum – Puljak u drugom krugu kao sukob civilizacija.

Jedino za čime iskreno žalim je tih usranih 0,07% koliko nam je falilo da uđemo u zagrebačku skupštinu, znači Zetov autobus glasova. Da su Mostovi special forces ušli u skupštinu, frcalo bi kokošarsko perje na sve strane”, zaključuje Bauer.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI